Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.tekro.ro 

1. Site-ul www.tekro.ro este proprietatea  SC Tekro CNC tech SRL  orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.tekro.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.tekro.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.tekro.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

2.Toate preturile afisate pe acest site  includ TVA 20% . Costul transportului va fi adugat automat in momentul finalizarii comenzii in functie de greutatea produselor.

3.Incercam sa oferim imagini si specificatii cat mai exacte, totusi daca constatati errori in specificatiile produselor puteti sa ne contactati folosind pagina de contact .

4. Produsele comandate de pe acest site pot fi returnate conform legi in termen de 10 zile de la achizitionarii acestora idiferent de motivul renuntarii. Costul transportului pentru produsele returnate este suportat de catre cumparator iar costul produsului va fi returnat cu ordin de plata in  termen de 10 zile de la data primirii produsului returnat.

5. Stocurile afisate pot fi diferite de stocurile reale deoarce primim comenzi pe mai multe canale Tekro CNC Tech SRL nu raspunde si nu poate fi tras la raspundere in cazul in care comenzile nu vor fi onorate.

6. Anumite produse in special cele care necesita prelucrare vor afecta termenul de livrare.

7. Garantia pt majoritate produselor este de 12 luni cu exceptia produselor folosite/recuperate sau a kiturilor electronice.

8. Pentru orice reclamatii, intrebari referitoare la produse, probleme aparute  va rugam folositi pagina de contact .